Lid worden

 

Als KLTG, de overkoepelende Limburgse gidsenvereniging, willen we alle erkende Limburgse Toeristische Gidsen uitnodigen om aan te sluiten bij onze gidsenvereniging. Dit kan door een aanvraag in te dienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Toetreding:

Gidsen die recent geslaagd zijn voor de gidsencursus volstaat het om op de uitnodiging van onze vereniging in te gaan door hun lidgeld (slechts 10 euro) te storten en per mail hun diploma van Limburg-gids door te sturen. Zij zullen automatisch als leden van de vereniging aanvaard worden.

 

Voordelen:

Naast de activiteiten en bijscholingen, die KLTG jaarlijks organiseert, biedt het lidmaatschap tal van andere voordelen. Elk lid krijgt een gepersonaliseerde lidkaart in de vorm van een bankkaart met naam, voornaam en foto. Deze lidkaart zal dienstig zijn voor de musea waar KLTG-leden gratis toegang of een korting krijgen. Daarenboven wordt de lidkaart zo opgemaakt dat je ze ook in het buitenland kan gebruiken. Op de achterzijde wordt nl. de vraag tot gratis toegang in 6 talen vermeld, om zo onze KLTG-kaart optimale voordelen toe te schrijven. Het KLTG-bestuur wil zijn uiterste best doen om zoveel mogelijk instellingen ertoe te bewegen een voordeeltarief voor KLTG toe te passen.

Onze leden kunnen beroep doen op de verzekering van FTG. Hiertoe dienen zij 3,50 euro te betalen via KLTG (of een andere gidsenbond die aangesloten is bij de overkoepelende gidsenbond FTG =Federatie van Toeristische Gidsengroeperingen.) Voor een lidkaart van FTG stort je 10 euro extra.

 

Mogen we je vragen om je lidgeld te storten op rekening

IBAN: BE15 1030 4365 5930 BIC: NICABEBB t.a.v. Lut Bringmans + duidelijke vermelding van je naam

 

KLTG-lidgeld : 12 EURO

+ verzekering : 3,50 EURO (eventueel)

Gelieve ons eveneens volgende gegevens te bezorgen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Naam, adres, telefoon en/of gsm-nr, mailadres, geboortedatum en geboorteplaats en nr. identiteitskaart.